PDA

View Full Version : Photos can't be linked



odordude
08-22-2010, 09:30 PM
Hi I have aproblem with adding a link to an image. it is happeniong with all my new sites with or without the plugins activated

as example on this site http://www.aucklandsurveying.co.nz/ if you click the photo of the guy with the survey equipment on the home page it goes to a new web page. If I change the HTML code or add a link in visual mode it won't save and keeps defaulting back to this page below

http://www.aucklandsurveying.co.nz/need-a-surveyor/attachment/auckland-surveying-surveying-1/

How can i add a alink and save it please or at least stop the new page appearing as it make sno sense to have apge like this http://www.aucklandsurveying.co.nz/need-a-surveyor/attachment/auckland-surveying-surveying-1/
cheers Craig

odordude
08-22-2010, 09:32 PM
also i am getting this error message on the site Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Timestamp: Mon, 23 Aug 2010 03:31:21 UTC


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 73
Char: 31
Code: 0
URI: http://www.aucklandsurveying.co.nz/

marsland
08-27-2010, 11:48 PM
Try this.....

Go to the WP Pages list and find your "Who Needs a Surveyor?" page.

In Visual mode, right click on your photo and then click on the left link (edit).

At the bottom of the resulting panel is a link URL field. Put your link there.

Update & test.

Let me know if this works.

john