PDA

View Full Version : Cant make Adsense work



Sammy
01-10-2011, 09:14 PM
When I insert my adsense code into the text widget on the side bar, nothing shows up? it works okay with clickbank ads but not adsense?

EHiatt121
01-10-2011, 09:23 PM
Do you have any other adsense ads on the page? Google only allows 3 per page. If you have more they will automatically only show 3.

Sammy
01-10-2011, 09:25 PM
Yes i do thanks....
I have another problem that your collegue could not fix yesterday and that is, my ads at the top the 728x90 ones that change are appearing too low so that the bottom of them are not showing..some are fine but others are too low? I checked for extra data or spaces and there arent any so I dont know what it is???

EHiatt121
01-10-2011, 09:38 PM
Can you share the URL?

Sammy
01-10-2011, 09:44 PM
http://FlightsSimulatorDownload.com

EHiatt121
01-10-2011, 10:21 PM
Looking at the code it appears that there is a 10pixel padding built in. That might be what is pushing it down. The google ad looks fine.

I would go back and redo it in clickbank's hopfeed builder and when it gives you the code, change the 10p in the padding to 0.

look for "margin top 10px" change the 10 to 0

Sammy
01-10-2011, 10:41 PM
The padding was already at "0" so i made the font 8 instead of 9. at least you can see it now, but it is still set too low????

Sammy
01-11-2011, 05:12 AM
Is there anything else that it might be?

EHiatt121
01-11-2011, 06:06 AM
I still see margin top 10px

<iframe src="http://waterdub.hopfeed.com/serv/hopFeedServ.htm?type=IFRAME&amp;borderColor=FFFFFF&amp;fil lAllSlots=true&amp;align=LEFT&amp;height=90&amp;width=728&amp;link FontHoverColor=3300FF&amp;linkFontColor=3300FF&amp;backgro undColor=FFFFFF&amp;font=Verdana%2C%20Arial%2C%20Helve tica%2C%20Sans%20Serif&amp;fontSize=8pt&amp;fontColor=0000 00&amp;rows=1&amp;cols=4&amp;keywords=flight%20simulator%2Cvid eo%20games&amp;tid=&amp;affiliate=waterdub&amp;cellpadding=0&amp;h opfeedLinkTarget=_blank&amp;type=IFRAME" height="90" width="728" style="background:FFFFFF;border:1px solid FFFFFF; padding:0px;margin-top:10px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Sammy
01-11-2011, 06:26 AM
<script type="text/javascript">
hopfeed_template='';
hopfeed_align='LEFT';
hopfeed_type='IFRAME';
hopfeed_affiliate_tid='';
hopfeed_affiliate='waterdub';
hopfeed_fill_slots='true';
hopfeed_height='90';
hopfeed_width='728';
hopfeed_cellpadding='5';
hopfeed_rows='1';
hopfeed_cols='4';
hopfeed_font='Verdana, Arial, Helvetica, Sans Serif';
hopfeed_font_size='9pt';
hopfeed_font_color='000000';
hopfeed_border_color='FFFFFF';
hopfeed_link_font_color='3300FF';
hopfeed_link_font_hover_color='3300FF';
hopfeed_background_color='FFFFFF';
hopfeed_keywords='flight simulator,video games';
hopfeed_path='http://waterdub.hopfeed.com';
hopfeed_link_target='_blank';
</script>
<script type="text/javascript" src='http://waterdub.hopfeed.com/script/hopfeed.js'></script>

or this

<style>
/* set dimensions, alignment, background-color for ad space */
.hopfeed_div {
padding: 0;
margin: 0;
text-align: left;
background-color: FFFFFF;
width: 718px;
height: 80px;
}

/* set dimensions, alignment, background-color for ad space */
.hopfeed_header {
font-size: 7pt;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans Serif;
}

/* set the <ul> display format and margins */
.hopfeed_ul {
list-style: none;
margin: 0;
padding: 0;
}

/* set the <li> display format and margins */
.hopfeed_li {
margin: 0;
padding: 0;
}

/* set the normal title link font */
.hopfeed_link a{
font-size: 9pt;
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans Serif;
font-weight: bold;
color: 3300FF;
}

/* set the mouseover title link font */
.hopfeed_link a:hover {
color: 3300FF;
}

/* set the description font */
.hopfeed_desc {
font-size: 8pt;
color: 000000;
}
</style>

EHiatt121
01-11-2011, 08:12 AM
In the first set, try cellpadding from 5 to 0

In the second set you can try changing the 718x80 to 723x90

If that doesn't work, Dan or another Mod may have to look.

Sammy
01-11-2011, 02:34 PM
chaged the 5 to 0 but made no difference and in the second, that script didn't even show anything...so problem still exits

Dan Nickerson
01-11-2011, 03:43 PM
Eric's looking at the full source including the iframe from Clickbank which you can't change.

It's definitely the cellpadding=5, that's always been a problem

Two suggestions.

1. Remove the 150x180 CB unit in custom html, that could be effecting it somehow.

2. Stick with 1 adsense unit. CB hop ads are an alternative for adsense. If you have adsense you will make more money with it by itself.