PDA

View Full Version : Problems with 3 Columns ads showing over pages



B.ghost
06-30-2010, 10:02 PM
I had the beta version figured out. I got everything rolling quite well. I tried version 2.03 and the ads and pages are screwed up. I've used basically the same ads as on my other sites.

here's the website:http://digitalphotographyfordummies.com

I can get it to work with the two columns but not the three. All the ads are the same as I have with 3 columns on my other sites. I just copied the code.

thanks

b.ghost

Dan Nickerson
06-30-2010, 11:22 PM
I see different ads in the split sidebars, and they are unique..

Can you clarify what you mean by screwed up?

compusol
07-01-2010, 01:55 AM
Looks good to me in IE, Firefox and Flock

B.ghost
07-01-2010, 07:06 PM
Yes, I think I fixed it. For some reason the widgets seem not to work exactly as they had in the beta version. I just pulled them and replaced them and the three columns started showing.

thanks

Bghost