Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Note: Appearance issues are often caused by caching plugins.
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
IMPORTANT: If after forum login, you appear logged out, click on "New Posts". You should show as logged in then. It's a Vbulletin bug.
Forum Video

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default Monetization Bar

    I want to insert a banner I've downloaded into the media section into the monetization bar and then link the banner to a product. I'm not having much luck trying to figure out how to do either. Can you help?
    Thanks.
    Mike

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Bend, IN
    Age
    42
    Posts
    876
    Rep Power
    7

    Default

    Could you include a URL so we can see while we read your post what exactly you are working on? Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Sure, Eric.

    http://www.eheartburnremedies.com

    I have an Amazon banner in one of the bars and I want to put another one in to rotate. It's a banner from an affiliate site which I've downloaded into my media library and want to put it into the monetization bar and then link it to the affiliate site. I have the file URL but can't seem to get the banner to display in the bar.

    Thanks.
    Mike

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Eric,

    I figured out how to do it. Enjoy the header graphic that came off Socrates stockpile.

    Thanks anyway.

    Mike

  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default

    Spoke too soon. When I tried to redirect the link to cloak it, my hoplink id came up. I'm using Easy Redirect Script to redirect to a URL that I use for nothing other than to redirect.
    Any ideas?
    Thanks.
    Mike

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Bend, IN
    Age
    42
    Posts
    876
    Rep Power
    7

    Default

    I haven't used it but saw a demo for GoCodes it looked pretty simple and basically it would be, yourdomain.com/go and in the setup the trigger word "go" sends it to another link, usually your affiliate link.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default Trying to cloak affiliate link in monetization bar

    I was able to get the banner in the monetization bar and could link it to the affiliate site, but I could not cloak the link. The writer of the cloaking tool, Easy Redirect Script, told me the problem was in the code of the rotating monetization bar. This is what I have done:

    East Redirect Script is uploaded to a URL of its own, www.perzista.com.
    www.perzista.com/wise4 is a redirect to my affiliate link that I want to cloak.

    I uploaded a banner to my website (see img src in CODE I'VE TRIED below). The link I want to cloak is: http://XXXXXXXX.martin7.hop.clickbank.net/?tid=103, the XXXXXXXX being my affiliate ID. I replaced that link with http://www.perzista.com/wise4 (see CODE I'VE TRIED).

    When I scroll over the banner I get this in the URL bar:
    www.heartburnremedies.com/"http://perzista.com/wise4"

    When I click on the banner I get a 404 message.

    Can you help me configure the code so when someone scrolls over the banner they see:
    http://www.perzista.com/wise4
    and when they click on the banner they are taken to my affiliate page, http://XXXXXXXX.martin7.hop.clickbank.net/?tid=103


    CODE I TRIED
    <a href=”http://www.perzista.com/wise4”>
    <img src=http://www.eheartburnremedies.com/wp-content/uploads/2010/10/banner3-e1286032984560.gif></a>


    Thanks.
    Mike
    Last edited by thunter; 10-04-2010 at 08:06 AM. Reason: added > at end of CODE I TRIED--mistyped here, not on site

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default OK to close this monetization bar thread

    Hey,

    Wish I knew code.
    I played around with what I had done, removed the " " from the code and it worked just fine. I guess I was supposed to put the redirect URL in the " " but not include the " ".

    Mike

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Bend, IN
    Age
    42
    Posts
    876
    Rep Power
    7

    Default

    Mike.

    Sorry for the delay, it appears you have it working. Let us know if anything else you need.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Mike,

    I think your site is brilliant.

    If possible, would you share how you did all the bits in the banner? In very very simple A,B,C language for a newb.

    That would be just ducky.

    Again, great site!

    Thanks

    Bill

Similar Threads

  1. 728x90 Monetization Bar
    By worldstream in forum Official Support 3.0
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2010, 12:35 PM
  2. Monetization Bar
    By mwoods in forum Optimization
    Replies: 6
    Last Post: 09-05-2010, 05:01 AM
  3. Monetization Bar Speed
    By GDufresne in forum Feature Requests
    Replies: 6
    Last Post: 08-10-2010, 03:26 PM
  4. 728x90 Monetization Bar
    By worldstream in forum Graphics and Design
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2010, 05:23 PM
  5. 728x90 Monetization Bar
    By worldstream in forum Official Support 3.0
    Replies: 2
    Last Post: 07-29-2010, 03:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •