Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Note: Appearance issues are often caused by caching plugins.
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
IMPORTANT: If after forum login, you appear logged out, click on "New Posts". You should show as logged in then. It's a Vbulletin bug.
Forum Video

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    52
    Rep Power
    7

    Default Can I Place 2 ads in the leaderboard?

    Hi,

    I just don't know whether I can put 2 separate ads in the leaderboard & remove the Twitter/RSS feed logo.

    Is that possible?

    RIngo

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Bend, IN
    Age
    42
    Posts
    876
    Rep Power
    8

    Default

    ringo,

    If you leave the forms blank for twitter and rss, they won't appear in the rotation. The leader board actually allows you to put 3 ads in rotation. So if you want just the leader board to show ads then you would leave all the social media and the 2 ad blocks empty. However it does leave a white box there.

Similar Threads

  1. No place to enter the activation code in 2.1
    By ebizprofit in forum Official Support 3.0
    Replies: 12
    Last Post: 04-10-2012, 10:29 AM
  2. can't place adsense link unit in the header menu
    By Fking in forum Official Support 3.0
    Replies: 9
    Last Post: 09-23-2010, 11:45 AM
  3. Page layout all over the place
    By Len in forum Official Support 3.0
    Replies: 4
    Last Post: 07-22-2010, 10:01 AM
  4. Can't place apostrophes in Title without forwardslash
    By dseisner in forum Bug Reporting and Fixes
    Replies: 8
    Last Post: 07-14-2010, 02:59 PM
  5. Style changes not taking place
    By Bayside in forum Bug Reporting and Fixes
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2010, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •