Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Rep Power
    5

    Default Create my own Banner Ad

    I want to create my own banner ad using a picture I created myself. I want to put this in the rotating ads that Socrates has at the top of the page. I want people to be able to click on it and be taken to another site. Is there a special code that has to be entered? If so, please tell me what it is. Thank you.
    Chuck

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    South Bend, IN
    Age
    40
    Posts
    876
    Rep Power
    6

    Default

    The basic HTML for the clickable picture (picture hyperlink) is:

    <a href="URL of target site"><img src="photo URL"></a>

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    62
    Rep Power
    5

    Default

    Thank You
    Chuck

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    Default Problem with using the code

    Hi, I've used the code to create a clickable picture but have a problem with it. Any help would be appreciated. I put the code in a text widget in the right hand column of my site. The problem is when I insert this clickable pic, no matter how small I make it for some reason it makes my whole page "widen" for lack of a better description and takes the page out of the Socrates "pictue" frame. This makes it look very weird to me. I don't know how to better describe it but here is a link to the one I am working on. I'm sure "seeing" it will better describe what I'm talking about. I've messed with it for hours and figure out the problem. Any help would be appreciated. Thanks! http://www.certifiedpublicaccountantlosangeles.com/

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,452
    Rep Power
    12

    Default

    Can you paste your widget's html code here?

    Can you upgrade to Version 2.1?

    The problem is usually an extra or missing div tag..

    Can you also remove the widgets from the optional sidebar since you're not using it.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Dan, Thanks so much again for your quick response. Here is the HTML code I've placed in the text box widget:

    <a href="http://certifiedpublicaccountantlosangeles.com/?page_id=9">
    <img border="0" src="http://i610.photobucket.com/albums/tt185/extremebiz/ClickHereForMoreInfo.jpg"/></a></div>

    I have upgraded to the 2.1 version

    But I am not sure how to remove the widgets from the optional sidebar as you requested. I went into the widgets area and found the "Optional Widgets" box but when I open it I do not see anything in there to drag out.

    Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    Default P.S.

    Just an after thought Dan, I'm sure it has something to do with this widget/HTML code because I just tried removing the HTML code from the text widget box but leaving the text widget there with the title "are you a cpa in los angeles" and upon refresh the site looked fine as it should with the title text showing correctly too.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    It is that </div> at the end of the code. It doesn't belong there and is confusing the browser.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    31
    Rep Power
    0

    Default

    Wow, sometimes it's just so easy! Thank you Lynnth! You guys are awesome. This is truly the most helpful straight up forum I have ever belonged to!

Similar Threads

  1. How do you create an RSS feed for your site?
    By michael1938 in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2010, 10:54 PM
  2. How Can I Create a Gradient Background?
    By glennf in forum Graphics and Design
    Replies: 2
    Last Post: 10-09-2010, 05:58 PM
  3. how to create an RSS subscription
    By SuccessCoach7 in forum Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2010, 04:16 PM
  4. Max Banner Ads
    By worldstream in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2010, 04:52 AM
  5. Can't create squeeze page
    By leeann in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 07-20-2010, 02:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •