Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    35
    Rep Power
    0

    Default Can We Center The LeaderBoard?

    I'm using the 728x90 Monetization Bar and it flushes left. Is there a way to CENTER it? It's great, but doesn't quite offer the "polished look" I'm after.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Colorado
    Posts
    98
    Rep Power
    5

    Default

    It can be done, but the code changes I suggest below will disable the 190 wide social media slider that normally appears to the right of the leaderboard. If you decide you want to turn on the social media slider at some point in the future you will need to change the code back to the original version.

    Locate these two lines in the Socrates style.css file:

    Code:
    .top728				{ width:728px; height:90px; background-color:#FFFFFF; float:left; overflow:hidden;}
    .side190			{ width:220px; height:90px; float:right; overflow:hidden; }
    And change them to this:

    Code:
    .top728				{ width:728px; height:90px; background-color:#FFFFFF; float:none; overflow:hidden; margin-left:auto; margin-right:auto; text-align:center;}
    .side190			{ width:220px; height:90px; float:right; overflow:hidden; display:none;}
    Jon Carroll
    Socrates Development Team
    "Wisdom begins in wonder." - Socrates

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    35
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you Jon...some sites I'll have the slider...some won't. Looks just like I wanted...again, Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Jon,

    I'm trying to do this to one of my sites, but it isn't working. My site is http://howdoyoumakearesume.com/ Please help.

    Joseph

  5. #5
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    It's alright now. The site updated itself.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    No sorry, it's playing up again.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    913
    Rep Power
    3

    Default

    Should be able to make the same fix shown above.
    Leilani Clifford
    - Forum Admin

    ----------------------------
    We're building our Socrates Facebook community! Come visit us, and Like us to stay up to date on everything Socrates
    Facebook: http://www.facebook.com/socrateswptheme
    Twitter: http://www.twitter.com/socratestheme

  8. #8
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    It worked when I deactivated my W3 Total Cache plugin then made the change.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •