Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Note: Appearance issues are often caused by caching plugins.
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
IMPORTANT: If after forum login, you appear logged out, click on "New Posts". You should show as logged in then. It's a Vbulletin bug.
Forum Video

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Lisburn, Northern Ireland
    Posts
    252
    Rep Power
    6

    Default At A Loss Here Re Permalink

    I know this has got to be something simple, but I have not figured it out yet

    Have a look at http://worldwidevideoproduction.com/category/articles

    The Choosing A Video Production Company permanent link is wrong as id the read more link, and also the link to the right under recent posts

    The url should be

    http://worldwidevideoproduction.com/...uction-company

    but for some reason I am getting

    http://worldwidevideoproduction.com/...uction-company

    ei. no forward slash after articles

    I have tried adding it in uder the edit permanent link in the post area, but did not work, not quite sure what I am doing wrong?

    or solution?

    any ideas anyone?
    Cheers, Gordon

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Lisburn, Northern Ireland
    Posts
    252
    Rep Power
    6

    Default

    Got it sorted, just posting here in case it helps someone else. All I had to do was change my category permalink custom structure from

    %category%%postname%

    to

    %postname%

    and that was it sorted

    Simple :-)
    Cheers, Gordon

Similar Threads

  1. Looking to remove Permalink from post
    By gordonmartin in forum Official Support 3.0
    Replies: 10
    Last Post: 01-16-2013, 10:52 AM
  2. permalink -after deleting page and recreating the page
    By socratess in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2011, 04:45 AM
  3. Permalink is debt-relief-2
    By rfydinc in forum Official Support 3.0
    Replies: 5
    Last Post: 12-29-2010, 02:32 PM
  4. Permalink problem?
    By kempie in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2010, 09:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •