Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Note: Appearance issues are often caused by caching plugins.
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
IMPORTANT: If after forum login, you appear logged out, click on "New Posts". You should show as logged in then. It's a Vbulletin bug.
Forum Video

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default RSS Feed is blank

    I have Socrates on a few of my blogs now, and working great. Really like how things are going.

    On my newest blog, when I try and view my feed, the page is blank, as if there are no entries. All my other blogs are fine. It is just this one. I am going to my domain, similar to this:

    http://mydomain.com/feed

    If I need to give you my specific URL, I can, but didn't know if you had any suggestions.

    Thanks,

    Rich

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,730
    Rep Power
    9

    Default

    Do you have posts on that site? The feed will not include pages.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Yes. I have 15 posts and 6 pages.

    What's also kind of strange (at least to me) is that I have 2 comments on my blog, and those are showing up in the comments RSS Feed

    http://mydomain.com/comments/feed
    Last edited by fivetexans; 02-26-2011 at 12:11 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Just found the problem. I upgraded my blog to the new 3.1 version. I am using a plugin called RSS Includes Pages.

    I just deactivated that plugin and my feed came back.

    So, I will have to wait on that plugin to update before activating it again.

    Thanks,

    Rich

Similar Threads

  1. blank line script
    By socratess in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2011, 05:21 AM
  2. Permalinks page is blank
    By mywells in forum Official Support 3.0
    Replies: 6
    Last Post: 12-03-2010, 01:57 PM
  3. No images -- screen is entirely blank
    By Bobb in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2010, 10:56 PM
  4. 728x90 Monetization Bar is Blank
    By don-andrew in forum Official Support 3.0
    Replies: 2
    Last Post: 11-06-2010, 03:44 PM
  5. Blank Layout problem.
    By jjwcook in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2010, 10:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •