Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Default menubar plugin - dropdown menu

    I thought Socrates theme does not support drop down menu so I installed menubar plugin. But it does not look good with Socrates theme without modifying css code which is not my expertise. Does Socrates support drop down menu?

    Thanks!

    Mary

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    The latest version of Socrates supports the new WordPress drop down menus in addition to the Socrates menu system.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Default Socrates 2.2

    Hi Lynnth, Thank you for your quick response. I am using v.2.1. To upgrade to v2.2, will my current setting be lost? Thanks!

    Mary

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    All of your Socrates settings will be saved in the WordPress database. The only things you would need to backup is a custom header if you have one and any changes you made to the Socrates PHP files.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Toronto
    Posts
    46
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks a lot

    Mary

Similar Threads

  1. Drop Down Menu Mod
    By Dan Nickerson in forum Custom Mods
    Replies: 82
    Last Post: 01-29-2012, 09:02 PM
  2. wp 3.0 Menu
    By Hansjoerg in forum Feature Requests
    Replies: 23
    Last Post: 05-16-2011, 09:45 PM
  3. How Do I Remove Dropdown Menu Above Header Image?
    By abid256 in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2011, 12:15 PM
  4. Use OpenCube Menu Instead of Top Nav?
    By glennf in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2011, 12:30 PM
  5. Dropdown for Primary Navigation below Header
    By exaltedphoenix in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2011, 02:26 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •