Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Note: Appearance issues are often caused by caching plugins.
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
IMPORTANT: If after forum login, you appear logged out, click on "New Posts". You should show as logged in then. It's a Vbulletin bug.
Forum Video

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
  1. #21
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, Dan

    Have you returned to work normally?
    Still could not solve the problem here.
    If you can help me, thank you.

  2. #22
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,952
    Rep Power
    14

    Default

    I just got fully backup to speed today.

    I logged into your account.. you have a file called pagenavi.php in the socrates folder. That's not a Socrates file. If you remove it does that fix the problem?

  3. #23
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    No, does not solve the problem. Do not know why the wp displays
    these files there, but they, actually, are not there. By ftp I see that
    it's in the functions folder. You can view all files of the functions
    folder are displayed in appearance/editor wp section.

    P.S.: by what I saw, pagenavi.php is a socrates file, but only of the
    functions folder. Right?

  4. #24
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,952
    Rep Power
    14

    Default

    You are right... sorry about that... the theme editor does show those files.

    You had a page navigation plugin which is currently inactive. I was thinking that might be causing
    the conflict, but an inactive plugin shouldn't.. I'm really at a loss to explain this..

    I tried a couple more things but will have to hire a programmer to figure out why this isn't working on
    your install.

  5. #25
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, Dan

    I solved the problem. For the index of the pages work normally, the url has to be so: blogname.com/pagemodel/page/2

    If you use only blogname.com/page/2 it does not work.

    In your demo, for example, is http://socratestheme.com/janbeta/magazine-one/page/2/

    In my blog, I created a page "empreenderonline.com/home", where I used the magazineone model. But when I point to the "home" in settings/reading, it's use only empreenderonline.com and when I click next page, it is emprenderonline.com/page/2, what does not work correctly. The truth is: empreenderonline.com/home/page/2.

    The solution is not to point the page in the settings/reading, but to create a redirect of empreenderonline.com to empreenderonline.com/home.

    But I did not want my url with .../home/page/2. So I copied the code of the magazine.one.php to index.php

  6. #26
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    957
    Rep Power
    5

    Default

    Hello Pablo,

    Thank you for posting this solution.
    Leilani Clifford
    - Forum Admin

    ----------------------------
    We're building our Socrates Facebook community! Come visit us, and Like us to stay up to date on everything Socrates
    Facebook: http://www.facebook.com/socrateswptheme
    Twitter: http://www.twitter.com/socratestheme

  7. #27
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,952
    Rep Power
    14

    Default

    Yes, thank you for tracking down this bug.. I apologize I couldn't see the problem more clearly.. we'll get this fixed.

Similar Threads

  1. Questions before Buying
    By Fatality in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2011, 09:47 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 04-22-2011, 07:33 PM
  3. Couple of Questions!
    By Undercovercash in forum Official Support 3.0
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2011, 11:16 AM
  4. BuddyPress Questions.
    By terrygday in forum Official Support 3.0
    Replies: 7
    Last Post: 02-08-2011, 01:57 PM
  5. Questions about Autopilot and others
    By arya commercial in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2010, 01:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •