Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default How to make built in button open new window

    I really like the built in button shortcode in the text editor, super handy. Just wondering how I would be able to make the button open a new window? I tried just adding in target="_blank" and crossing my fingers but that did not seem to work .

    Any ideas would be much appreciated!
    Sieger

    Ps. My site is suppcoupons.com in case you need to go to it for any reason.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,367
    Rep Power
    12

    Default

    Sorry this got missed.. but i feel like I answered this somewhere.. here's an example code that works fine.

    [button variation="blue" link="http://google.com" size="small" rating="norating" target="blank"] google [/button]

Similar Threads

  1. How to get rid of the Search Window in Top Nav Bar?
    By camoreno in forum Community Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2011, 06:09 PM
  2. font changing tools built in
    By hawk in forum Feature Requests
    Replies: 13
    Last Post: 12-09-2010, 06:11 PM
  3. Settings Window Will Not Open
    By fwbeyer in forum Plugins
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2010, 10:50 AM
  4. Can twitter, facebook buttons open a new window?
    By JerseyGirlLaurie in forum Community Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-13-2010, 05:48 AM
  5. Making Changes To Built In Headers
    By simple48 in forum Graphics and Design
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2010, 09:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •