Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default Cannot share full URLs on Facebook

    I wasn't sure whether to post there here or not, but this problem only started when I switched to Socrates, so maybe someone has an idea of what is happening. Whenever I paste a URL into my Facebook status from my blog, it strips away the post information and will only allow the top domain name. This also happens when someone uses a "Share" button to share on Facebook, only the domain name will link.

    In other words, one of my posts is at http://www.racefanonline.com/2012/06...to-kurt-busch/. When I paste that into FB status or share from the blog post using the "Share" button, it only links http://www.racefanonline.com in their FB post.

    Have any idea what I may have setup incorrectly? I'm stumped. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Also, if I change the permalinks to the default in Wordpress, they post just fine. It also works with post name only. It's just with day and name that it does not work.

    And my other blogs using Socrates work fine, just this one I mentioned.
    Last edited by keith48; 06-08-2012 at 07:34 PM.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    I'm not sure why this is happening but we recommend that you set you permalinks to just postname for SEO purposes and you say that it works OK then. Just a suggestion.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks again, Lynn. Since that is best, I'll just solve this problem by doing what is best for SEO, too, and go with postname permalinks.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    So tonight out of the blue it is no longer allowing it with postnames. Any ideas? I paste a url and the preview and link show only my domain name, no link. Help?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,504
    Rep Power
    12

    Default

    I don't know much about the plugin you're using but if you look in the source code you'll see this line in any post.


    <meta property="og:url" content="http://www.racefanonline.com"/>

    Looks like it's calling it from that..

Similar Threads

  1. Share your testimonial
    By Dan Nickerson in forum Testimonials
    Replies: 16
    Last Post: 09-10-2012, 04:02 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-20-2012, 11:39 AM
  3. need 50 urls
    By sudarmajilamiran in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2011, 09:49 AM
  4. Nav Bar - More than 8 URLs
    By cynalton in forum Community Support
    Replies: 3
    Last Post: 04-01-2011, 10:19 AM
  5. Share Plug In
    By smcolby in forum Official Support 3.0
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2010, 05:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •