Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    51
    Rep Power
    4

    Default Can you use the custom fields within a page to allow the page to show up in Portfolio

    I'm in the process of setting up my portfolio page and I have to now convert all the pages to posts but I noticed within the page it has the same custom fields section where you can enter the pcat & portfolio slug so I was wondering if this is possible. I even was able to set the feature image from the page aswell.

    I tried it but it doesn't show up so I'm wondering if there is another setting or step I need to do to allow the page to show up

    Your help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,452
    Rep Power
    12

    Default

    It has to be a page because it uses a page template.

Similar Threads

  1. Socrates custom fields
    By colcer in forum Bug Reporting and Fixes
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2011, 12:10 AM
  2. Socrates Custom Fields Disappearing
    By Martin1965 in forum Bug Reporting and Fixes
    Replies: 8
    Last Post: 05-04-2011, 09:38 AM
  3. Still having problem with Socrates Custom Fields
    By renotao in forum Official Support 3.0
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-2010, 07:16 PM
  4. Contact Page - no Socrates Custom Fields
    By renotao in forum Official Support 3.0
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2010, 10:04 AM
  5. Custom Fields
    By apartment buildings in forum Graphics and Design
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2010, 06:10 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •