Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 61 to 70 of 83
  1. #61
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,368
    Rep Power
    12

    Default

    If you want to make it green use the green color background that came with your plugin.

    http://seedmoneynow.com/wp-content/p...zzle_green.png

    Just change "red" to "green" in the advanced css section.

  2. #62
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Dan,

    I followed the directions to load that suckerfish into the Appearance/Editor/CSS
    I trying to follow along but I'm getting more confused. Should I have posted this suckerfish into the actual pixopoint plugin? I would like to have the flexibility to change backgrounds and such on this Nav Bar.

    Is this below in the CSS or the actual Plugin?

    http://seedmoneynow.com/wp-content/p...zzle_green.png


    Quote Originally Posted by admin View Post
    If you want to make it green use the green color background that came with your plugin.

    http://seedmoneynow.com/wp-content/p...zzle_green.png

    Just change "red" to "green" in the advanced css section.

  3. #63
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,368
    Rep Power
    12

    Default

    Goto the advanced tab.

    Scroll down.

    You will see CSS code.

    Look for

    dazzle_red.png

    Change to

    dazzle_green.png

    Save

  4. #64
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    completely lost......Where is the Advanced Tab?

    Is it under the pixopoint plugin or the CSS file that was uploaded from the pixopoint website?

  5. #65
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,368
    Rep Power
    12

    Default

    Settings > Pixopoint Menu

    At top of page 3rd tab over, impossible to miss.

  6. #66
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks Dan!

    It is now changed to green and looks really good. Now under seedmoneynow.com I created another page under Programs, but when the mouse goes over that it turns to red. Anyway I can keep the background white and the lettering balck? Where do I change this at?

  7. #67
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,368
    Rep Power
    12

    Default

    Just follow their instructions and go back to the CSS and change the hover color.

  8. #68
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    British Columbia
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Just to let you know I too would love to have the option of dropdown menu without having to download plugins and deal with all of their install issues.

    I was looking for a way to do that since my site is growing, but after reading this thread I'll just wait and hopefully there will be the option in Socrates.

    Seems like too many people have major issues with it.

  9. #69
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Please add my vote to the request for drop-down menus. I would like it for several of my sites, and my clients (who all bought from you) are also asking for it. Doing the mod is no big issue (heck, I can even charge extra for "customisation") but it would be a lot simpler if it came out of the box.

    Many thanks,
    -John.

  10. #70
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,368
    Rep Power
    12

    Default

    Drop down menus are in version 2.2. We've made blog posts and have a couple forum threads about this.. it should be released this week.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •