Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Parse Error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Parse Error

    When I try to view my site this is the error I get. I am not that technical so appreciate any help.

    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home5/hemorrh2/public_html/toystorybuzzlightyearcostume/wp-content/themes/socrates/single.php on line 1

    thanks

    Linda

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    There was a brief period the other day when that file was corrupted on the download site. If you download Socrates again you should be fine.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Alicia-California and Lisa-Washington
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Lynn and Linda,

    I had the same error and did what Lynn said (i.e. deleted the old theme, downloaded Socrates again, and re-uploaded Socrates) and PRESTO! Everything was fixed.

    Lynn, I just want to say I LOVE the new theme features and appreciate your prompt and useful support!

    Peace!

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Reloaded Socrates - Blank Screen

    I reloaded v2.0.3 and when I got to view the post the page is completely blank.
    I can get into the admin/dashboard and add content but nothing appears when posted.

    Linda

  5. #5
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    Linda,

    What is the URL of this site?
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    When I go to the Internet and put my URL
    http://toystory-buzzlightyearcostume.com - the site appears.
    When I am in the admin portion of WP and select view post the screen is blank?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,390
    Rep Power
    12

    Default

    This is a bug with 3.0, there's a lot of talk about it on this page.

    http://wordpress.org/tags/whitescreen

    I would deactivate your plugins one by one to see if it resolves.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    We also have a procedure for chasing it down on our http://WordPressError.com site
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Thanks

    thanks for identifying the problem I will work on it today.

    Linda

  10. #10
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default It definitely was plug-in

    I inadvertently added a plug-in - selected the wrong one "Share Pulse" as soon as I deleted this plugin the issue was resolved.

    Thanks again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •