Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Navigation Bar

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default Navigation Bar

    How do I get my pages to show up on the primary navigation bar. The only ones showing are Home & About? how do I get "pages" and "archives" off the sidebar?
    Last edited by linnieu; 06-10-2010 at 04:01 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,435
    Rep Power
    12

    Default

    1. Click on the Navigation panel and add your links and titles to the fields provided.
    2. Goto Appearance > Widgets, and drag widgets to the primary sidebar which will overwrite our default widgets.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Toronto,Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default navigation bar/permalinks issues

    Hello I am having a similar problem.

    Whenever I go into the navigation bar to add titles, the permalinks for some reason don't correspond with the navigation titles (in the navigation section). I keep getting the "404 not found" error when I test the permalinks in a new tab. I have tried shortening the permalinks but I still get the error.

    For example on this page on the navigation bar it has: Forum home, contact, demo blog etc etc....how can I get this on my blog ensuring that it connects to the corresponding permalinks?

    Need help please!!

    Many thanks in advance,

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    Are you using WordPress menus or Socrates menus on the site?
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Toronto,Canada
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    I am using Socrates on my wordpress blog/website

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    Are you dragging the URLs from the upper right portion of the page into the URL box and then putting the text you want in the matching box? Don't forget to hit save.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  7. #7
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    I am getting a "404 not found" screen when I click the link to a post on the nav bar. I have replaced the url 3 times and it IS the right url but when I click off the nav bar it reads:

    http://ambienwithdrawal.com/ambien-s...s/%20%E2%80%8E

    when it should only be

    http://ambienwithdrawal.com/ambien-side-effects

    The link to the post from the title on the home page works just not the nav bar link.

    I'm not sure how this effects the software but I DID have a page with the exact url (don't ask me why) and I deleted that page permanently. Maybe that is throwing something off...

    My site http://ambienwithdrawal.net

  8. #8
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default Not sure if this was the answer-but it works!

    I used the short link in the nav bar and it's working. Not sure why the other link isn't-will this have any affect with me building links to the page?

  9. #9
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,435
    Rep Power
    12

    Default

    You need to check your permalinks in Settings > Permalinks. The should be /%postname%/

  10. #10
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dan Nickerson View Post
    You need to check your permalinks in Settings > Permalinks. The should be /%postname%/
    Just checked and it was already set to postname. I re-saved it and weird.... It works!

    Thanks Danny boy!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •