Please Read First
Troubleshooting Tips
Frequently Asked Questions
Before Posting Please Disable Wp Super Cache Plugin
When Posting Please Include Your URL.
Search Forum Using Google Search Box Above
Forum Video

Results 1 to 6 of 6

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default How To Move the Posts to a Sub Page

    Could someone help point me in the right direction.

    I would like the main page to be a General Content Page, perhaps a sales page, and have the Postings be on a sub-page rather than the main page.

    It there a way to do that ?

    In other words, I would like to create a Wordpress site with the blog as a component of a much larger selection of activities.

    So that the main landing page of the domain becomes more of a sales and navigation area.

    One example I had in mind is a review site, with a blog somewhere inside to add depth and content.

    If someone points me to where to read up or look up this info I would be thankful. Is this the right area to post this one ?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    On the WordPress Settings - Reading page there is a selection for a static home page. Create a page using the default or Socrates page templates and then select it on this settings page.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Thanks

    Thanks for the quick reply.
    I'll try that.

    Have you seen any samples of this type of site anywhere..... of course ... especially using Socrates

  4. #4
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Binghamton, NY
    Posts
    2,732
    Rep Power
    8

    Default

    My blog site LynnTHarrison.com uses a static home page.
    Lynn T. Harrison
    Ever Evolving Enterprises
    LynnTHarrison.com (my blog on using WordPress) Testimonials appreciated

  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default incomplete content on my pages

    hi,
    this is my problem. the pages on my site shows incomplete content when i load the page. i need to use "no sidebar template" just to have the complete content. but what i need is a default template that will show all the content on the page.

    kindly view this site: http://bnickonline.com/

    and you'll notice that the amazon widget doesn't appear.

    please help me. i really need a solution soonest as possible 'coz i can't continue building when i still have this problem..

    thank you in advance.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Maine
    Posts
    7,214
    Rep Power
    12

    Default

    I responded to your other thread and also your private message.

    You only need to post one time on this forum.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •